Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gyere és ismerkedj a ThetaHealing® módszerrel

augusztus 12, 2022 @ 7:30 du. - 9:00 du.

Itt az ideje a változásoknak, ideje ezt észrevenni az embereknek, aki ezidáig ezt még nem vették tudomásul, azoknak is itt az ideje!

Gyere és ismerd meg a ThetaHealing® módszert és, hogy mennyi mindenre tudod hatékonyan használni a mindennapjaidban!!

Mesélek a saját megéléseimről, tapasztalataimról, a módszerről, a miértekről, a letöltésekről, az ásásról .. és egyebekről ami érdekel benneteket. Mesélek a tanfolyamokról és, hogy hogyan tudod elsajátítani a technikát.

Lásd meg benne a lehetőségeket, amikkel jobbá tudod tenni a saját és szeretteid életét!

Az élet hozta nehéz helyzetekre rálátni, kellő tudatossággal alapvető a mostani időkben. Ahhoz, hogy a nehéz helyzeteket lehetőségként tudjuk megélni, és haladni, fejlődni tudjunk, alapvető a tudatosságunk fejlesztése. Ehhez ad egy szuper hatékony eszköztárat számodra a ThetaHealing, amivel gyorsan, hatékonyan  tudod fejleszteni elmédet, önmagadat. És mindeközben a világgal való kapcsolatod is fejlődik. És lehetőségeddé válik a boldog, örömteli élet megteremtése saját magadnak.

Egyre inkább megmutatkozik, hogy ki az aki befektetett saját magába, saját tudásába. A legértékesebb dolog, amikor valaki a saját tudásába teszi meg a befektetéseit.

ONLINE zoom platformon lesz megtartva az esemény, az esemény DÍJMENTES

Kérlek jelezd szándékodat számomra mailben: izabell@thetanap.hu és küldöm számodra a zoom linket, amin csatlakozni tudsz.

Üdvözlettel: Izabell 🌸

Részletek

Dátum:
augusztus 12, 2022
Időpont:
7:30 du. - 9:00 du.