Kezelések

"Gyógyítóvá válni annyit jelent, hogy az egyetemes alkotóerő, a szeretet felé haladunk. Újra azonosak leszünk ezzel az erővel, egyetemessé válunk, Istennel eggyé válunk." B.A.Brennan

Az egyéni theta kezelés könnyed beszélgetés formájában történik, folyamatosan éber tudat állapotban, mindenre emlékezni fogsz a kezelés után. A változáshoz mindenképpen szükséges a szándék megléte, a változtatni akarás és a megengedő hozzáállás.

A tudatalatti mintáink alapján teremtődik a fizikai valóságunk közel 93-95 %-a, ezért is olyan fontos, hogy milyen minták rejlenek benne. Hiszen szinte mindaz amit az életünkben tapasztalunk a tudatalatti programjaink megnyilvánulásai. Előfordulhat, hogy a tudatalattiban tárolt mintáink, amelyek a múltban még előnyünket és javunkat szolgálták, mára már hátrányt jelentenek számunkra, és akár problémaként mutatkoznak meg a mindennapjainkban.

A ThetaHealing® konzultációs kezelés során a kliens (aki változtatni szeretne) kapcsolódik egy meditációval a Teremtő Mindenség Energiájához. A meditáció során théta-delta frekvencia tartományba kerülve könnyedén lehetőség nyílik az elme tudatalatti mintáinak feltérképezésére, felismerésére. A konzultáció során megkeressük azt a blokkot, érzelmi traumát, amely a kiindulópontja az adott problémának, ez akár jöhet előző életből vagy generációs felmenőinktől egyaránt. A konzulens - aki végig segít a kliensnek rálátni ezekre a tudatalatti mintákra, érzelmi blokkokra, korlátozó hiedelmekre, hitrendszerekre - folyamatosan úgymond ’tartja a magas rezgésű teret’, ami lehetővé teszi a Teremtővel a könnyed és tiszta kommunikációt és együttműködést. A jó konzulens (ThetaHealer) ismeri, hogy mi zajlik a másikban, milyen minták alkotják életét és mi alapján hozza meg döntéseit.

A ThetaHealing® konzultáció során végzett munka, azonnali változást hoz az életünkbe, mind fizikai, mind lelki szinten. A tudatalatti minta megváltoztatásával a fizikai valóság is megváltozik, amit a materiális életben tapasztalunk. Tudatos teremtőjévé válunk ezáltal életünk eseményeinek.

A konzultáció történhet személyesen vagy online egyaránt.

1 konzultáció díja: 30 000 Ft
kb. 75-90 perc, személyesen vagy online

Több életterületet átfogó együttműködés: 200 000 Ft
8 alkalom, 2 hónap időtartamban