Mi a ThetaHealing® ?

A ThetaHealing® spirituális filozófia, meditációs és vizualizációs technika, mely a Teremtőhöz, a Mindenség Teremtőjéhez, Istenhez való kapcsolódást teszi lehetővé és az összpontosított gondolatok és tanúsítások erejére épül.
A módszer egyfajta iránymutató, amely segít megtalálni azt, hogy miben hiszünk, miért hiszünk benne, ahogyan abban is, hogy miképpen változtathatjuk meg hiedelmeinket, érzésmintáinkat, egészségi állapotunkat, hogyan teremthetjük meg azt, amit szeretnénk az életünkben.

Vianna Stibal a Theta Healing® technika megteremtője és alapítója, aki azonnali gyógyulással kigyógyította magát csontrákos megbetegedésből, és azóta is számos ismert csodálatos gyógyítást hajtott végre ezzel a módszerrel a Teremtő Mindenséghez kapcsolódva. Vianna elismert gyógyítóként, és motivációs előadóként, férjével és gyermekeivel közösen szemináriumokat tart a világban, amelyek fajtól, hittől és vallástól függetlenül bárki számára hozzáférhetők.

Vianna tanításai szerint Isten szikrái vagyunk, akik saját maguk teremtik valóságukat. Hitvallásai közé tartozik az is, hogy minden ami életünkben történik, az okkal történik. 

A meditációs módszernek köszönhetően az agy théta-delta frekvencia állapotba kerül, ahol könnyedén ráláthatunk tudatalatti mintáinkhoz. A théta-delta frekvencia tartomány a nagyon mély relaxáció, az ’álmodó’ állapot, amely mindig kreatív, inspiráló és amelyet spirituális érzékelések jellemeznek.

Alkalmazás során lehetőség nyílik a tudatalatti mintáink, programjaink feltérképezésére, amik származhatnak ebből az életünkből, előző életeinkből, generációs vagy történelmi szintű mintáinkból. Tudatos szintre kerülnek azok a hiedelmek, amelyek gátolnak minket a változások megélésében vagy az előrehaladásban. Sok esetben az érzések ’becsepegtetése’ segíti elő a legmélyebb programok megtalálását.

A módszer alkalmazásakor teljesen éber tudat állapotban vagyunk, mint egy könnyed beszélgetés úgy kell elképzelni. A gyógyítást a Mindenség Teremtője végzi, a theta-konzulens (Theta Healer®)pedig tanúsítja a változásokat. A módszer lehetővé teszi, hogy a Teremtő által a negatív programokat eltávolítsuk, és számunkra hasznos és jótékony, un. minket szolgáló programokra cseréljük. A ThetaHealing® technika és vizualizáció bárki számára könnyedén megtanulható és alkalmazható, fajtól, nemtől, hittől és vallástól függetlenül.

Mire használható?

Az életed bármely területén használható, amiben könnyed változást szeretnél megvalósítani. Legyen szó önmegvalósításról, önfejlesztésről, megakadt élethelyzetről, pénzügyi problémáról vagy bármely akut problémamegoldásról. Spirituális nézőpontból hívhatjuk lélekfeladatok, karmikus feladatok, körök lezárásának egyaránt az ilyen élethelyzeteket. Ahogy változtatunk hiedelmeinken és érzésmintáinkon, és a hozzájuk fűződő kapcsolódásainkon, ezzel egy időben újrateremtjük a jelenünket és a jövőnket, Teremtőjévé válunk életünk alakulásainak.

A módszer megtanítja, hogyan teremthetünk számunkra boldog beteljesedett életet. Igazi virtuózokká válhatunk életünk eseményeinek alakításában. A boldog és beteljesedett élet mindenki számára biztonsággal elérhető.

ThetaHealing® alkalmazásával a léleknek lehetősége van gyors spirituális fejlődést megtapasztalnia, amely a fizikai valóságban is fantasztikus és csodálatos változásokat eredményez. A módszer egyfajta iránymutató, amely segít megtalálni azt, hogy miben hiszünk, és miképpen változtathatjuk meg hiedelmeinket, érzéseinket és ezáltal testi-lelki egészségi állapotunkat egyaránt. Tudod, ahogy minden összefügg mindennel, véletlenek nincsenek és a fejlődés örök.

Tudatos teremtésre, Bőségteremtésre, Családi traumák kezelésére, Lélektárs bevonzására, Intuitív képességeink kibontakoztatására, fejlesztésére, Lehetetlennek tűnő eseményeket lehetőséggé alakítani, Karmikus kapcsolataink megoldására és lezárására, Manifesztálásra, Egészségi állapot javítására – Azáltal, hogy változtatunk hiedelmeinken és érzésmintáinkon, és a hozzájuk fűződő kapcsolódásainkon, azzal egy időben újrateremtjük egészségi állapotunkat a jelenben. És a hiedelmeink alapján megtörténik a változás életünkben, amit hívhatunk gyógyulásnak is. Fontos mindehhez tudatosítani, hogy a test a lélek kivetülése a fizikai valóságunkban. Testünk ad lehetőséget a lelkünknek, hogy jelen tudjon lenni a fizikai valóságban. A lélek minden pillanatban tanul és tapasztalásokat gyűjt az életünk során, bármilyen furcsán is hangzik, de a betegségek által is tanul és fejlődik a lélek. Ezért is érdemes megérteni lelkünk, azaz önvalónk működését, és tudni, hogy van választásunk a jövőnket illetően. Fontos azonban kiemelni, hogy nem elutasítjuk a hagyományos orvoslást, hanem azzal együtt ajánljuk az alkalmazást.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing® technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.