ThetaHealing® Te és a Partnered

IMÁDOM tanfolyam, kötelezővé tenném mindenki számára aki minőségi és értékes párkapcsolatot szeretne megélni.

Egy igazán értékes tanfolyam, mely új alapokra helyezi a meglévő partnerünkkel a kapcsolódást vagy letisztítja az ideális párkapcsolatról alkotott mintáinkat.

A tanfolyam telis-tele van hiedelmek tesztelésével különböző témákra bontva, melyek gátolhatják az ideális kapcsolat megélését.

Témák szerint: Félelem, hogy a másik ember túlságosan szeret; Uralomért vívott harc; Férfi és Női szerepek; Pénz; Kapcsolat a partnerem szüleivel; Gyermekek; Gyermekek az előző kapcsolatból; Szex; Barátság; Csak akkor akarnak téged, ha már elmentél vagy vége; Ne válj a partnered anyjává vagy apjává; Elkötelezettnek lenni; Betegség a kapcsolatban; Csapatként dolgozni egy problémán; Másik megértése; Hiedelmek, amik az intimitást és bizalmat blokkolják; Igazi elkötelezettség megosztást jelent.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Te és a Partnered munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Témák szerinti felosztásokban hit- és érzelemmunka (ásások) az egyéni un. beakadásokat figyelembe véve, Agyműködésben a férfias és nőies jelleg kiegyensúlyozása, Kapcsolat Energiamezője, Megbocsátás Gyakorlat

Online egyaránt elérhető tanfolyam. Ebben az esetben a ThetaHealing® Te és a Partnered Munkafüzetet elektronikus formában küldöm. És a tanfolyam sikeres zárásával azonnal megkapod elektronikus formában az Oklevelet is.