Világgal Való Kapcsolat

ThetaHealing® Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Ez egy óriási változásokat hozó tanfolyam az emberek életében, 5 napon át a DNS és annak információin dolgozunk, minden amit az ősöktől kaptunk és meghatározza a valóságunkat. Ahogy kifejeződünk a világban.

Nekem megnyitotta a teret az életemben az emberekkel és a világgal való kapcsolódásaimban. Megláttam, hogy miért vélekedtem úgy az emberekről ahogy, és hogy miért zártam be magamat a saját magam alkotta világba. És ami csodálatos, hogy a tanfolyamon ráláttam ezekre a miértekre, vallási mintázataimra visszamenőleg az őseimnél is. Ezeket megváltoztatva kinyíltam az emberek felé és az emberek is nyíltak felém.

Vianna pedig megtanította, hogy miért is olyan fontos a lelkünket követni az életünkben. Ám azt is megtanította, hogy a sejtjeinkben tárolt DNS információk mennyire meghatározóak az életünkben és a lehetőségeinkben. Az őseink életükkel és megtapasztalásaikkal mind-mind hozzájárultak ahhoz az élethez, amit most élünk. Ha ezekről a mintákról lekerül a neheztelés, küzdelem, harag, gyűlölet, kiábrándultság, megbánás, bosszú és hasonló energiák, akkor az ősök erényei meg tudnak mutatkozni a mi életünkben. Ami fantasztikus.

A tanfolyam telis-tele van gyakorlati munkával, hiedelmek, hitrendszerek, minták tesztelésével. Óriási szuper változásokat hoz az életünkbe ennek a tanfolyamnak elvégzése. Vianna azt mondja, nagy hatással van a pénzügyeinkre és a világnézeteinkre ez a tanfolyam. A tanfolyam egyik célja, hogy akik elvégzik ezt a tanfolyamot azt tisztelni és szeretni fogják az emberek, kortól nemtől és vallási hitvallástól függetlenül.

Nekem személyes megtapasztalásom, hogy a Világgal való kapcsolat tanfolyam azt hozta az életembe többek között, hogy az emberek DNS-e, akikkel dolgozom, beszél hozzám és információkat közöl velem. Ami fantasztikus nagy segítségemre van a munkámban.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Világgal való kapcsolat munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 5 nap

Gyakorlatok:

A következő nagyobb témák és az ezzel kapcsolódó korlátozó minták kidolgozása: Saját genetikai vonal, vérvonal megismerése; Genetikai ellenségek; Genetikai mintázatunkban lévő vallások és vallási irányzatok; Genetikai őseink és az előítéletek; Emberek, emberi csoportok és az előítéletek és az ezzel kapcsolódó korlátozó minták kidolgozása