ThetaHealing® Te és a Teremtő

Ez egy zseniális tanfolyam, IMÁDOM!

Megerősíti és kitisztítja a kapcsolódási csatornázottságot a Teremtővel. Szívből ajánlom Mindenkinek aki szeretné elmélyíteni kapcsolatát a Teremtővel.

A tanfolyam részletesen bemutatja az emberi elme működését. A tudatalatti elme már korábban megismert négy szintjét tovább részletezi. Bemutatja azok működését és funkcióit. Az un. Rejtetten áramló Önvaló és az un. Túlélő Önvaló működését és fontosságát ismerteti. Egy rövidebb ásás technikát ismertet, ami során egy újfajta csatornázottság alakul ki, ami tisztább és pontosabb kapcsolódást tesz lehetővé a Teremtővel. A tanfolyam után az intuitív üzenetek megértése leegyszerűsödik, kitisztult formában érkezik.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Te és a Teremtő munkafüzet és Vianna Stibal Te és a Teremtő könyv

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Rövidített útvonalon ásás, Dolgozunk: a bosszú, sajnálat, neheztelés, elutasítás, fel nem dolgozott sérelmeinken, Megbocsátás meditációs, Elme Beállítása, Isteni Időzítés leolvasása, Istent és a Létezés különböző síkjait kérdezni egy adott problémáról

Online egyaránt elérhető tanfolyam. Ebben az esetben a ThetaHealing® Te és a Teremtő Munkafüzetet elektronikus formában küldöm, a könyvet pedig e-book, vagy hangoskönyv formájában kapod meg. És a tanfolyam sikeres zárásával azonnal megkapod elektronikus formában az Oklevelet is.