ThetaHealing® DNS1 Alap tanfolyam

Ez egy igazi spirituális ugrást jelentő tanfolyam, azok számára akik elvégzik, elindulnak egy olyan önismereti úton, amelyet azelőtt álmodni sem mertek magukról és a világukról.

Megtanulsz könnyedén és biztonságosan kapcsolódni a Mindenség Teremtőjéhez, megismered a feltétel nélküli szeretet energiáját és minőségét.

A tanfolyamon megtanulod és gyakorolod azokat a technikákat, amelyek lehetővé teszik a módszer kiteljesedett alkalmazását számodra. Megtanulod az ’ásás’ technikáját, amellyel eljutsz a problémák kiinduló eseményéhez. Ezáltal lehetővé válik számodra a különböző érzelem és hitrendszer munkák mind a 4 szinten való elvégzése, amelyeken a Theta Healing® technika dolgozik: alaphit, történelmi, lélek és genetikai szinten. Megtanulod felismerni a korlátozó, limitáló hiedelmeket és azokat pozitív, számodra előnyösekre cserélni.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® DNS1 munkafüzet és Vianna Stibal Theta Healing könyv

Időtartam: 3 nap + opcionális fél nap ‘ásás’ gyakorlás

Gyakorlatok: Kapcsolódás a Mindenség Teremtőjével, Feltétel Nélküli Szeretet tanúsítás, Testszkennelés (energetikai leolvasások), Izomtesztelés, ‘Ásás’ módszer megismerése és gyakorlása, Hitrendszerek felismerése és lecserélése, Érzelmek teremtése, Lélekdarabkák visszacserélése, Manifesztálás vagy tudatos teremtés, Génmunka, Őrangyalokkal való kapcsolódás, Jövő leolvasása

Online egyaránt elérhető tanfolyam. Ebben az esetben a ThetaHealing® DNS1 Munkafüzetet elektronikus formában küldöm, a könyvet pedig e-book, vagy hangoskönyv formájában kapod meg. És a tanfolyam sikeres zárásával azonnal megkapod elektronikusan az Oklevelet is.