Bemutatkozom

„Sorsunk alakulása a saját döntéseink sorozata. Minden pillanatban döntések és választások alakítják életünket. A jelenben meghozott döntéseinkből teremtődik a jövőnk.” M.Izabell

Vidéken nevelkedtem, egy több generációs családi környezetben, második lány gyermekként és sokadik unokaként. Keresztény értékekre épülő generációs családi mintákat kaptam. Édesanyámat Máriának, édesapámat Józsefnek hívják, így több szempontból is átszőtte életemet a keresztény hitvallás, és annak minden hozadéka. Aki tudatossággal él az már tudja, hogy ez mit jelent, aki pedig még nem, annak lehetősége van megismerni mindezt.

Tanulmányaim

Élelmiszermérnök- Biotechnológia, majd Mérnök-tanár végzettséget szereztem. Életfilozófiám a life long learning, és ezt így is élem. Folyamatosan képzem magam legyen szó akár államilag elismert, vagy egyéb intézet által tanúsított képzésekről.

A folyamatos tudás bővítés és annak megfelelő alkalmazása az élet-filozófiám része. Így spirituális és energiagyógyászati ismereteim is folyamatosan bővülnek, jelenleg a következő végzettségekkel rendelkezem:

ThetaHealing® végzettségeim, okleveleim folyamatosan bővülnek:

DNS1 konzulensi (2015) és tanári (2021); DNS2 konzulensi (2016) és tanári (2021); Áss mélyebbre konzulensi (2020) és tanári (2021); Te és a Teremtő konzulensi (2021) és tanári (2021); Az Élet játéka konzulensi (2020) és személyesen Hiro-nál elvégezve (2024); Intuitív anatómia konzulensi (2016; 2021); Teremtés és Bőség konzulensi (2020) és tanári (2021); Te és a Partnered konzulensi (2021) és tanári (2021); Te és a Belső köröd konzulensi (2021) és tanári (2021); Világgal való kapcsolatok konzulensi (2021; 2022) és tanári (2022); Ritmus konzulensi (2021); Te és a Föld konzulensi (2022); DNS3 konzulensi (2022); Lélektárs konzulensi (2022) és tanári (2023); Önszeretet konzulensi (2024)

Család és gyerekek

A gyerekek mindig is fontos részét képezték az éltemnek legyen szó akár sajátról vagy másokéról. És aki ismer az jól tudja, hogy az életemben a változás az örök, és imádok változtatni, újítani. Azonban vannak állandó dolgok is az életemben, és a gyerekek imádata az ilyen nálam, és ez az egyik amin nem áll szándékomban változtatni.

Kettő csodálatos fiam van, akik igazán inspirálóak tudnak lenni számomra, ezt mutatja az a helyzet is, ahogyan a nagyobbik fiam érkezett hozzánk, továbbá a ’nem szólalok meg’ viselkedése, amit aztán un. szelektív mutizmusnak diagnosztizáltak az orvosok, folyamatosan arra ösztönzött, hogy megoldást keressek és találjak a problémára.

Én és a ThetaHealing

Így találkoztam 2015-ben a ThetaHealing® technikával, amit azonnali Önmagamra találásként életem meg. Mintha minden információ már belém lett volna kódolva, olyan könnyedén jött minden és még annál is több. Az előtte tanult, ismert és alkalmazott módszerekhez képest, egy sokkal gyorsabb és hatékonyabb módszert ismertem meg. Igazi ’aha’ felismerésekkel és élményekkel, már az első pillanattól kezdve. Az Alap- és a Haladó-tanfolyam elvégzése után én úgy gondoltam, hogy számomra befejeződött a thetás élet, mert mindent megkaptam amiért jöttem. De mint kiderült, ez akkor csak a kezdet volt számomra.

Az Intuitív Anatómia tanfolyamra bámulatos módon azonnal megérkezett a fedezet, egy szinte már feledésbe merült 20 évvel korábban köttetett Forrás kötvényből. Micsoda elnevezés, a Teremtőnek tényleg van humora, csak fel kell tudni ismerni. Így még abban az évben elvégeztem az Intuitív Anatómia tanfolyamot is. Ami óriási változásokat hozott az életembe, mind intuícióban mind érzékelésben. Olyan addig fedésben lévő képességeimet hozta azonnal napi szintre, amelyekről előtte nem is tudtam. Új csatornázottság nyílt meg számomra, és bár a Teremtő mondta és mutatta, hogy ez az Én Utam ebben az életben. Akkor még nem tudtam megfelelően kezelni, uralni ezeket a képességeket. Az addigi egyetemi mérnöki gondolkodásom nem állt még készen rá, hogy befogadja mindazokat az új nézőpontokat, információkat a világról, emberekről amelyek akkor hirtelen megnyíltak számomra.

Az emberi érzékszervekkel felfogható világ-megélésemmel párhuzamosan folyamatosan beszéltek hozzám a ’láthatatlan’ világból, és ezzel egy időben intuitívként a környezetemből minden információt érzékeltem, előző életekből származó lenyomatokból is. Mondhatni, hogy az akkori megélésem közel járt az őrülethez.

Önmagam és az ERŐ csodálatos megélése

Azóta már megtanultam képességeimet könnyedén elfogadni és uralni, miközben szabadon bővülhet és megmutatkozhat. Megtanultam áldásként megélni képességeimet, és csodálatos teremtéseim vannak. Úgy gondolom, hogy megfelelő tudatossággal fantasztikus lehetőségek rejlenek bennünk. Hiszem, hogy minden embernek vannak szuper-képességei, amelyek arra várnak, hogy a megfelelő időben megmutatkozhassanak.

Küldetésemnek tekintem többek közt, hogy embereknek útmutatást, segítséget, támogatást tudjak adni, abban, hogy önmagukra találjanak és képességeiket csodálatos formában megélhessék, kibontakoztathassák. Továbbá megismertetni az emberekkel a ThetaHealing® filozófia és technika csodálatos világát, és teremtő erejét.

Élet-filozófiám

Önmagunkat és képességeinket nem tudjuk megtagadni és nem is szabad. Meg kell tanulni megfelelően használni és tudatosan teremteni általa életünk alakulását. A sorsunk alakulása a mi döntéseink sorozata. Minden pillanatban döntések és választások alakítják életünket. A jelenben meghozott döntéseinkből teremtődik a jövőnk.

Az egységtudat megélése és elfogadása az életünk során lényeges dolog, miközben részei vagyunk az egésznek és az egész is része nekünk. Ezért is olyan lényeges, hogy a jelenben milyen döntéseket hozunk. Mint amikor elvetünk egy kis magocskát és annak termését a jövőben fogjuk learatni amit akár még az utódaink is élvezhetnek. Miközben mind csodálatos hozzájárulásai vagyunk Önmagunk Életéhez és az Egész Mindenséghez egyaránt.

Továbbá feladatomnak tartom az embereknek segíteni, hogy megláthassák önmaguk értékességét. És, hogy álmaik, céljaik könnyedén megvalósulhassanak. Továbbá megtanítani az embereknek, hogy a boldogságos és egészséges, pénzben bővelkedő élet megteremthető és megélhető, még ha vannak akik nem így gondolják vagy nem ezt válasszák, akkor is.

További szándékom, hogy minél több embert hozzásegíthessek a felemelkedéshez és a boldog, örömteli, gazdag és egészséges, sikeres élet megvalósításához.

Gyere és legyél életed tudatos teremtője és éld meg Önmagad legjobb verzióját!