Tanfolyamok

ThetaHealing DNS1 Alap tanfolyam

Ez egy igazi spirituális ugrást jelentő tanfolyam, azok számára akik elvégzik, elindulnak egy olyan önismereti úton, amelyet azelőtt álmodni sem mertek magukról és a világukról.

Megtanulsz könnyedén és biztonságosan kapcsolódni a Mindenség Teremtőjéhez, megismered a feltétel nélküli szeretet energiáját és minőségét.

A tanfolyamon megtanulod és gyakorolod azokat a technikákat, amelyek lehetővé teszik a módszer kiteljesedett alkalmazását számodra. Megtanulod az ’ásás’ technikáját, amellyel eljutsz a problémák kiinduló eseményéhez. Ezáltal lehetővé válik számodra a különböző érzelem és hitrendszer munkák mind a 4 szinten való elvégzése, amelyeken a Theta Healing® technika dolgozik: alaphit, történelmi, lélek és genetikai szinten. Megtanulod felismerni a korlátozó, limitáló hiedelmeket és azokat pozitív, számodra előnyösekre cserélni.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® DNS1 munkafüzet és Vianna Stibal Theta Healing könyv

Időtartam: 3 nap + opcionális fél nap 'ásás' gyakorlás

Gyakorlatok: Kapcsolódás a Mindenség Teremtőjével, Feltétel Nélküli Szeretet tanúsítás, Testszkennelés (energetikai leolvasások), Izomtesztelés, 'Ásás' módszer megismerése és gyakorlása, Hitrendszerek felismerése és lecserélése, Érzelmek teremtése, Lélekdarabkák visszacserélése, Manifesztálás vagy tudatos teremtés, Génmunka, Őrangyalokkal való kapcsolódás, Jövő leolvasása

ThetaHealing® DNS2 Haladó tanfolyam

A közel 1000 energetikai letöltésnek köszönhetően, amivel indul a tanfolyam mélyreható pozitív átalakulásokat fogsz megtapasztalni életedben. Főleg a családi minták, genetikai vonal tisztításában hoz jelentős változásokat, azonban ez kihat az életünk minden részére. A tanfolyam során érdekes gyakorlatok által ismerkedünk a képességeink és elménk határainak tágításával. Folyamatosan fejlesztve intuíciónkat és csatornázottságunkat a Teremtővel. Megismerjük a Létezés különböző síkjait, azok felépítését és energetikáját. 

A tanfolyam végeztével erős alap tudást szerzel a ThetaHealing® technika alkalmazásában.

Tartalmazza: ThetaHealing® DNS2 munkafüzet és Vianna Stibal Theta Healing haladóknak könyv

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam

Időtartam: 3 nap

Gyakorlatok: Ásás különböző módjainak gyakorlása, Múltbéli fogadalmak és kötelezettségvállalások törlése, Bébi az anyaméhben, Szabadon szálló emlékek, Összetört lélek újrateremtése, Növény energetikai leolvasása, Kapcsolódás és beszélgetés egy ősünkhöz, Kapcsolódás és beszélgetés a Felettes Énnel, Idő törvényének meghajlítása, Emlékezés a jövőre, Szív Dala

ThetaHealing® Áss Mélyebbre tanfolyam

'magical digging work'

'Ásás' ami elkerülhetetlen, ha mélyreható változásokat szeretnénk létrehozni Önmagunk és Mások életében egyaránt. Ha magabiztosan szeretnél ásni, dolgozni magadon, vagy másokon akkor ez mindenképpen szükséges és hatásos tanfolyam számodra.

Részletesen foglalkozunk az izomtesztelés hatékony alkalmazásával. Milyen lehetőségek vannak az izomteszt elvégzésére. Begyakorlunk egy gyors 'ásási' módszert, melyet Gyorstapasz Hitmunkának nevezünk.

A tanfolyam tele van különböző 'ásás' gyakorlatokkal. Különböző 'ásás' technikákat (8 különböző) ismersz meg, specifikusan a probléma típusára fókuszálva: félelem, neheztelés, betegségek, genetikai hiedelmek, történelmi hiedelmek, lehetetlen, manifesztáció.

A tanfolyam során hit- és érzelem-munkát végzünk a különböző neheztelések, félelmek, lehetetlennek tűnő, betegségekkel kapcsolatos mintákon. Ezáltal hozzájárulunk saját magunk és környezetünk energetikai és fizikai jobbá tételéhez.
És.. megtanulod a manifesztációs ásást, amivel a manifesztálás igazán könnyeddé és szárnyalóvá válik számodra.

Tartalmazza: ThetaHealing® Áss mélyebbre munkafüzet és Vianna Stibal A hiedelmek kiásása könyv

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam és DNS2 Haladó tanfolyam

Időtartam: 2 nap

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

Ez egy zseniális tanfolyam, IMÁDOM.

Megerősíti és kitisztítja a kapcsolódási csatornázottságot a Teremtővel. Szívből ajánlom Mindenkinek aki szeretné elmélyíteni kapcsolatát a Teremtővel.

A tanfolyam részletesen bemutatja az emberi elme működését. A tudatalatti elme már korábban megismert négy szintjét tovább részletezi. Bemutatja azok működését és funkcióit. Az un. Rejtetten áramló Önvaló és az un. Túlélő Önvaló működését és fontosságát ismerteti. Egy rövidebb ásás technikát ismertet, ami során egy újfajta csatornázottság alakul ki, ami tisztább és pontosabb kapcsolódást tesz lehetővé a Teremtővel. A tanfolyam után az intuitív üzenetek megértése leegyszerűsödik, kitisztult formában érkezik.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Te és a Teremtő munkafüzet és Vianna Stibal Te és a Teremtő könyv

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Rövidített útvonalon ásás, Dolgozunk: a bosszú, sajnálat, neheztelés, elutasítás, fel nem dolgozott sérelmeinken, Megbocsátás meditációs, Elme Beállítása, Isteni Időzítés leolvasása, Istent és a Létezés különböző síkjait kérdezni egy adott problémáról

ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam

Fantasztikus teremtő tanfolyam

Ez a tanfolyam megtanít hogyan tudsz könnyedén Bőséget és Sikereket teremteni az életedbe. Rátekintést ad mindazokra a blokkokra, limitációkra, amik gátolják a pénz, a jólét, a Bőség beáramlását az életedbe. Bőséget limitáló hiedelmeket, hitrendszereket (100 db) tesztelünk. Sorba vesszük mindazokat a lépéseket, tetteket amelyek ahhoz szükségesek, hogy a Bőség megnyilvánulhasson az életedben. Amint valaki összhangba kerül a tetteivel, akkor a bőség is megnyilvánul számára.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Teremtés és Bőség munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Érzelem- és hitmunka (ásás) adott témában, Emlékezni a jövőre, Be vagyok ragadva, Hogyan teremted a jövődet a Hetedik Síkról

ThetaHealing® Te és a belső köröd tanfolyam

Egy igazán érdekes tanfolyam, mely átalakítja a szűkebb- és tágabb környezetünkkel az energetikai és fizikai síkos kapcsolódásainkat. Új alapokra helyezi a régieket, és behív új kapcsolódásokat is a terünkbe, miközben megengedésben vagyunk Önmagunkkal, a környezetünkben lévőkkel és a Teremtővel.

A tanfolyam során részletesen bemutatásra kerül az elme három fejlődési szakasza: a gyermeki, a felnőtt, és a bölcs. Továbbá megismered mindegyik szakasznak az alul- és túl-működési funkciós zavarait.

A tanfolyam során témákra bontva folyamatosan hiedelmek, hitrendszerek tesztelése, cserélése és fantasztikus előre lendülést hozó hit- és érzelemmunka (ásás) az előrehaladás, az elárulás témát érintve.

Tartalmazza: ThetaHealing® Te és a Belső köröd munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Mindenki számára kitöltendő teszt, amiből kiderül, hogy melyik elme szakasz a jellemző rá pillanatnyilag, Környezetünkben lévő emberekre rálátás, hogy melyik elme szakasz jellemző rájuk, Manifesztálás Gyakorlat, a belső-, a középső- és a külső kör átrendezésére

ThetaHealing® Te és a Partnered tanfolyam

IMÁDOM tanfolyam, kötelezővé tenném mindenki számára aki minőségi és értékes partner kapcsolatot szeretne megélni.

Egy igazán értékes tanfolyam, mely új alapokra helyezi a meglévő partnerünkkel a kapcsolódást vagy letisztítja az ideális párkapcsolatról alkotott mintáinkat.

A tanfolyam telis-tele van hiedelmek tesztelésével különböző témákra bontva, melyek gátolhatják az ideális kapcsolat megélését.

Témák szerint: Félelem, hogy a másik ember túlságosan szeret; Uralomért vívott harc; Férfi és Női szerepek; Pénz; Kapcsolat a partnerem szüleivel; Gyermekek; Gyermekek az előző kapcsolatból; Szex; Barátság; Csak akkor akarnak téged, ha már elmentél vagy vége; Ne válj a partnered anyjává vagy apjává; Elkötelezettnek lenni; Betegség a kapcsolatban; Csapatként dolgozni egy problémán; Másik megértése; Hiedelmek, amik az intimitást és bizalmat blokkolják; Igazi elkötelezettség megosztást jelent

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Te és a Partnered munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Témák szerinti felosztásokban hit- és érzelemmunka (ásások) az egyéni un. beakadásokat figyelembe véve, Agyműködésben a férfias és nőies jelleg kiegyensúlyozása, Kapcsolat Energiamezője, Megbocsátás Gyakorlat

ThetaHealing® Világgal való kapcsolatok tanfolyam

Ez egy óriási változásokat hozó tanfolyam az emberek életében, 5 napon át a DNS és annak információin dolgozunk, minden amit az ősöktől kaptunk és meghatározza a valóságunkat. Ahogy kifejeződünk a világban.

Nekem megnyitotta a teret az életemben az emberekkel és a világgal való kapcsolódásaimban. Megláttam, hogy miért vélekedtem úgy az emberekről ahogy, és hogy miért zártam be magamat a saját magam alkotta világba. És ami csodálatos, hogy a tanfolyamon ráláttam ezekre a miértekre, vallási mintázataimra visszamenőleg az őseimnél is. És ezeket megváltoztatva kinyíltam az emberek felé és az emberek is kinyíltak felém.

Vianna pedig megtanította, hogy miért is olyan fontos a lelkünket követni az életünkben. Ám azt is megtanította, hogy a sejtjeinkben tárolt DNS információk mennyire meghatározóak az életünkben és a lehetőségeinkben. Az őseink életükkel és megtapasztalásaikkal mind-mind hozzájárultak ahhoz az élethez, amit most élünk. Ha ezekről a mintákról lekerül a neheztelés, küzdelem, harag, gyűlölet, kiábrándultság, megbánás, bosszú és hasonló energiák, akkor az ősök erényei meg tudnak mutatkozni a mi életünkben. Ami fantasztikus.

A tanfolyam telis-tele van gyakorlati munkával, hiedelmek, hitrendszerek, minták, beidegződések tesztelésével! Óriási szuper változásokat hoz az életünkbe ennek a tanfolyamnak elvégzése. Vianna azt mondja, nagy hatással van a pénzügyeinkre és a világnézeteinkre ez a tanfolyam! A tanfolyam egyik célja, hogy akik elvégzik ezt a tanfolyamot azt tisztelni és szeretni fogják az emberek, kortól nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül.

Nekem személyes megtapasztalásom, hogy a Világgal való kapcsolat tanfolyam azt hozta az életembe többek között, hogy az emberek DNS-e, akikkel dolgozom, beszél hozzám és információkat közöl velem. Ami fantasztikus nagy segítségemre van a munkámban.

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing® Világgal való kapcsolat munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 5 nap

Gyakorlatok:

A következő nagyobb témák és az ezzel kapcsolódó korlátozó minták kidolgozása: Saját genetikai vonal, vérvonal megismerése; Genetikai ellenségek; Genetikai mintázatunkban lévő vallások és vallási irányzatok; Genetikai őseink és az előítéletek; Emberek, emberi csoportok és az előítéletek és az ezzel kapcsolódó korlátozó minták kidolgozása