ThetaHealing® Áss Mélyebbre

‘Ásás’ ami elkerülhetetlen, ha mélyreható változásokat szeretnénk létrehozni Önmagunk és Mások életében egyaránt. Ha magabiztosan szeretnél ásni, dolgozni magadon, vagy másokon akkor ez mindenképpen szükséges és hatásos tanfolyam számodra.

Részletesen foglalkozunk az izomtesztelés hatékony alkalmazásával. Milyen lehetőségek vannak az izomteszt elvégzésére. Begyakorlunk egy gyors ‘ásási’ módszert, melyet Gyorstapasz Hitmunkának nevezünk.

A tanfolyam tele van különböző ‘ásás’ gyakorlatokkal. Különböző ‘ásás’ technikákat (8 különböző) ismersz meg, specifikusan a probléma típusára fókuszálva: félelem, neheztelés, betegségek, genetikai hiedelmek, történelmi hiedelmek, lehetetlen, manifesztáció.

A tanfolyam során hit- és érzelem-munkát végzünk a különböző neheztelések, félelmek, lehetetlennek tűnő, betegségekkel kapcsolatos mintákon. Ezáltal hozzájárulunk saját magunk és környezetünk energetikai és fizikai jobbá tételéhez.
És.. megtanulod a manifesztációs ásást, amivel a manifesztálás igazán könnyeddé és szárnyalóvá válik számodra.

Tartalmazza: ThetaHealing® Áss mélyebbre munkafüzet és Vianna Stibal A hiedelmek kiásása könyv

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam és DNS2 Haladó tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Online egyaránt elérhető tanfolyam. Ebben az esetben a ThetaHealing® Áss Mélyebbre Munkafüzetet elektronikus formában küldöm, a könyvet pedig e-book, vagy hangoskönyv formájában kapod meg. És a tanfolyam sikeres zárásával az Oklevelet azonnal megkapod elektronikus formában.