ThetaHealing® Te és a belső köröd

Egy igazán érdekes tanfolyam, mely átalakítja a szűkebb- és tágabb környezetünkkel az energetikai és fizikai síkos kapcsolódásainkat. Új alapokra helyezi a régieket, és behív új kapcsolódásokat is a terünkbe, miközben megengedésben vagyunk Önmagunkkal, a környezetünkben lévőkkel és a Teremtővel.

A tanfolyam során részletesen bemutatásra kerül az elme három fejlődési szakasza: a gyermeki, a felnőtt, és a bölcs. Továbbá megismered mindegyik szakasznak az alul- és túl-működési funkciós zavarait.

A tanfolyam során témákra bontva folyamatosan hiedelmek, hitrendszerek tesztelése, cserélése és fantasztikus előre lendülést hozó hit- és érzelemmunka (ásás) az előrehaladás, az elárulás témát érintve.

Tartalmazza: ThetaHealing® Te és a Belső köröd munkafüzet

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam, DNS2 Haladó tanfolyam, Áss Mélyebbre tanfolyam

Időtartam: 2 nap

Gyakorlatok: Mindenki számára kitöltendő teszt, amiből kiderül, hogy melyik elme szakasz a jellemző rá pillanatnyilag, Környezetünkben lévő emberekre rálátás, hogy melyik elme szakasz jellemző rájuk, Manifesztálás Gyakorlat, a belső-, a középső- és a külső kör átrendezésére

Online egyaránt elérhető tanfolyam. Ebben az esetben a ThetaHealing® Te és a belső köröd Munkafüzetet elektronikus formában küldöm. És a tanfolyam sikeres zárásával azonnal megkapod elektronikus formában az Oklevelet is.