ThetaHealing® DNS2 Haladó tanfolyam

A közel 1000 energetikai letöltésnek köszönhetően, amivel indul a tanfolyam mélyreható pozitív átalakulásokat fogsz megtapasztalni életedben. Főleg a családi minták, genetikai vonal tisztításában hoz jelentős változásokat, azonban ez kihat az életünk minden részére. A tanfolyam során érdekes gyakorlatok által ismerkedünk a képességeink és elménk határainak tágításával. Folyamatosan fejlesztve intuíciónkat és csatornázottságunkat a Teremtővel. Megismerjük a Létezés különböző síkjait, azok felépítését és energetikáját.

A tanfolyam végeztével erős alap tudást szerzel a Theta Healing® technika alkalmazásában.

Tartalmazza: ThetaHealing® DNS2 munkafüzet és Vianna Stibal Theta Healing haladóknak könyv

Ennek a tanfolyamnak előfeltétele: DNS1 Alap tanfolyam

Időtartam: 3 nap

Gyakorlatok: Ásás különböző módjainak gyakorlása, Múltbéli fogadalmak és kötelezettségvállalások törlése, Bébi az anyaméhben, Szabadon szálló emlékek, Összetört lélek újrateremtése, Növény energetikai leolvasása, Kapcsolódás és beszélgetés egy ősünkhöz, Kapcsolódás és beszélgetés a Felettes Énnel, Idő törvényének meghajlítása, Emlékezés a jövőre, Szív Dala

Online egyaránt elérhető tanfolyam. Ebben az esetben a ThetaHealing® DNS2 Munkafüzetet elektronikusan kapod meg. A könyvet pedig e-book, vagy hangoskönyv formájában. És a tanfolyam sikeres zárásával azonnal megkapod az Oklevelet elektronikus formában.