Letöltések

További letöltéseket, gyógyításokat, és egyéb érdekességeket találsz a Facebook csoportomban:

💗 < Mészáros Izabell Theta Csoportja > 💗

#letöltés#Élet#Elfogadás#Befogadás#Szeretet

tudom, hogyan éljem meg az életemet miközben mindenem és mindenkim megvan amit szeretnék vagy valaha szerettem volna (legjobb értelemben), és Teremtő mutasd, hogy lehet ez még ennél is fantasztikusabb és jobb számomra és a szeretteim számára egyaránt

És tudom, hogy mindez lehetséges, biztonságos, megengedett, szabad, jogom van hozzá, és érdemes vagyok rá 💗

Aki úgy érzi szeretné ezt megtapasztalni az életében a legáldásosabb, legszeretetteljesebb és legjobb úton módon, akkor az mondjon Igen-t magában, jelezve, hogy elfogadja

#letöltés#Egészség#harmóniában_lenni_az_Élettel 💗

Tudom milyen érzés és mit jelent amikor megengedem magamnak az egészséget és ezt megtehetem és választani biztonságos és rendben is van.

Tudom mit jelent és milyen érzés amikor egészséges vagyok én is és a szeretteim egyaránt, rendben van ha ezt választom és biztonságos és szabad ezt választanom és megélnem egyaránt.

Tudom mit jelent a testi és lelki egészség és rendben van ha egészséges vagyok testi és lelki szinten egyaránt és egyszerre. És biztonságos és helyénvaló ezt választanom és megélnem és tudom hogyan tegyem meg.

Tudom hogyan éljek gyógyulási krízis, gyógyulási traumák nélkül.

Tudom mit jelent amikor gyógyult és egészséges is vagyok, anélkül, hogy folyton gyógyulgatnom kellene vagy folyton bizonygatnom kellene hogy képes vagyok rá.

Tudom milyen érzés egészségesnek is lenni miközben minden rendben van az életemben, minden téren és szinten egyaránt, a létezés minden síkját is beleértve.

Tudom milyen érzés és mit jelent amikor egyetértésben és harmóniában is vagyok az élettel, életemmel miközben egészséges is vagyok és haladásban is tudok lenni mindeközben.

Tudom milyen érzés és mit jelent amikor mások is megengedik nekem hogy egészséges legyek és lehessek is és vagyok.

Mutassa a Teremtő, hogy már egészséges és élettel teli, életerős is vagyok egyidőben és egyszerre és ez lehetséges és biztonságos is, és szabad és rendben van ha választom miközben nyertes is vagyok, és tudok is lenni.

Aki kéri ezeket az energetikai letöltéseket és szeretné, hogy az életében megjelenjenek legjobb úton módon a Teremtő legmagasabb nézőpontjából az mondjon magában Igen-t és érkezik az energia az életébe. Teremtő mutassa hogy már aktualizálódnak és történik a legszeretetteljesebb és legáldásosabb formában.

#letöltés#nőiség_mint_erény#megélés#kiteljesedés 💗

Aki kéri és szeretné, hogy a következő energetikai letöltés megjelenjen az életében a legáldásosabb és legjobb úton módon, az mondjon magában Igen-t és érkezik az energia.

nőiséget mint erényt, nőiség csodáját, akár anyai minőségben egyaránt megélni és választani biztonságos, rendben van ezt választanom és tudom milyen érzés és mit jelent amikor ezt mások is jóváhagyják, elismerik, engedélyezik, engedik, elősegítik, támogatják, hozzájárulnak, megértik és elfogadják, befogadják, mindez az Isteni legtisztább, legszeretetteljesebb és legnemesebb nézőpontjából

#letöltés#Csoda#Élet#Univerzum💗

Aki szeretné a következő megéléseket már ebben az életében megtapasztalni, az mondjon magában Igen-t és érkezik az energia. 🙂

tudom milyen érzés megélni, megtapasztalni a csodát, beengedni az életembe, akár áldásosan megőrzive és tudom hogyan fogadjam el és tudom hogyan áramoltassam vissza az Univerzumba és mindezt a legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon és már élem történik, Teremtő, Univerzum mutasd kérlek.

#Letöltés#Élet💗

Aki szeretné, a következő megéléseket, megtapasztalásokat már ebben az életében a legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon és formában megtapasztalni, az mondjon magában Igen-t, és érkezik az energia.

Tudom milyen érzés és mit jelent az élet valójában, mit jelent amikor élek, élhetek, milyen érzés élni, milyen érzés megengedni magamnak, hogy éljek, életképes lehessek és leszek is, tudom milyen amikor a környezetem, kapcsolódásaim is megengedik és segítik is mindezt számomra.

Rendben van élnem, és az életet választanom egyaránt.

Mindez a Teremtő legmagasabb és legtisztább nézőpontjából érkezik.

#letöltés#áldás#Élet#pénzügyek 💗

Aki kéri a következő energetikai letöltést, az elolvasás után mondjon magában Igen-t és a legmagasabb nézőpontból érkeznek az energiák

Már most tudom, milyen érzés és mit jelent és lehetséges biztonságos szabad érdemes képes vagyok tudom hogyan és rendben van áldással élni az életemet.

Tudom milyen érzés és mit jelent hogy a pénzügyeim, pénzügyi-bevételeim is áldottak , és áldás van rajtuk.

Tudom milyen érzés, hogy mindig megérkezik a szükséges pénzügyi fedezet, pénzügyi utánpótlás vagy akár annak többszöröse is könnyedén és megfelelő időzítéssel.

És mutassa a Teremtő, hogy ez már aktualizálódik és történik legjobb úton és módon.

Köszönöm Megtörtént Megtörtént Megtörtént

#letöltés#jólét#gazdagság#gazdagodás 💗

Már most tudom milyen érzés és mit jelent extra kiadások nélkül élni az életemet, anélkül hogy extra kiadásokat generálnék magamnak vagy másoknak.

Az extra kiadás minden olyan jellegű pénzmozgás, vagy akár energiamozgás, energiacsere ami nem hoz hozzájárulást az életembe.

Aki kéri ezt a letöltést, az mondjon magában Igen-t és érkezik a változás az életébe ez ügyben megértésekkel és a legjobb úton módon.

#letöltés#Siker#Sikeresség#Élet 💗

Tudom milyen érzés megélni a sikert, sikerességet miközben összhangban vagyok az Élettel, Létezéssel és fejlődésben is tudok lenni az életem minden területén.

Aki szeretné hogy ez megérkezzen az életébe a legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon, az mondjon Igen-t magában és érkezik az energetikai letöltés a Teremtő legmagasabb nézőpontjából.

#letöltés#könnyed_haladás#Élet#Folytonosság 💗

Már most tudom milyen érzés a könnyed haladás és fejlődés az életben, anélkül hogy a fáradtságot, fáradtság érzést használnám kifogásként, ahhoz hogy ne kelljen csinálnom semmit

Aki kéri ezt a letöltést az mondjon magában Igen-t és érkezik a Teremtő legmagasabb nézőpontjából a változás-e témával kapcsolatban.

#letöltés#pénz#pénzügyi_bevétel#sikeresség 💗

Tudom mit jelent és milyen érzés, hogy van, és még több pénzem, pénzügyi bevételem is van és lehet legjobb és legáldásosabb úton módon és ezt biztonságos választanom, megélnem. Anélkül hogy le kellene nullázódnom, anélkül hogy el kellene veszítenem mindent, anélkül hogy meg kellene tapasztalnom a csődbemenetelt, csődeljárást, tönkremenetelt vagy bármely más veszteséget, veszteségeket. Vagy anélkül hogy a hiány kellene vagy szeretném megtapasztalni.

És mindezt folytonossággal és áldással megélnem lehetséges és biztonságos és már történik, és befogadnom biztonságos és képes is vagyok rá.

És mindez már az életem része, történik és választom és élem. Mutasd kérlek Teremtő hogy ez lehetséges nekem, köszönöm.

#letöltés#Folytonosságban_tudni_lenni_az_Élettel 💗

Már most tudom mit jelent és milyen érzés elfogadásban és folytonosságban lenni és lennem az Élettel, Életemmel, miközben szeretetteljes, harmónikus, sikeres és békés életet élek és biztonságban vagyok én is és a szeretteim is egyaránt.

Mindez már most biztonsággal választható, anélkül hogy ezt folyton, örökkön-örökké tanulnom kellene, anélkül, hogy folyton meg kellene, hogy szakadjon az Életem, vagy anélkül, hogy folyton meg kellene, hogy szakítsam az Életemet, folyamataimat.

Aki kéri ezt az energetikai letöltést, az mondjon magában Igen-t és/vagy Like és érkezik a Teremtő legmagasabb nézőpontjából könnyed megértésekkel.

#letöltés#hála#köszönet#ima 💗

már most tudom milyen érzés a hála energiájával élnem, együtt-élnem, imádom, szeretem, befogadom és áramoltatom is könnyedén és megfelelően

Aki szeretné ezt a csodás energiát megtapasztalni most és mindig az mondjon magában Igent-t.

#letöltés#testiség#testi_jólét#thetahealing 💓

Sziasztok ❣️

néhány ThetaHealing letöltés testiség témában.

Aki kéri a következő energetikai letöltéseket, és szeretné, hogy a legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon megjelenjenek az életében, az mondjon magában Igen-t. A letöltések a Teremtő legmagasabb és legtisztább nézőpontjából érkeznek, megértésekkel.

Már most tudom milyen érzés, amikor a testem és a lelkem is vidám, örömteli és boldog.

Tudom, milyen érzés és mit jelent amikor a testem szeret engem, amikor a testem együttműködik velem és segít a boldog, örömteli élet megélésében, megtapasztalásában.

Már most tudom milyen érzés és mit jelent amikor szeretettel nézek és gondolok a testemre, és a testiségre.

Tudom milyen érzés amikor a testem hálás nekem. Már most tudom milyen érzés hogy hálás vagyok és lehetek a testemnek.

Tudom milyen érzés a testi jólét, kiegyensúlyozottság megélése, és megtartása súlyproblémák és túlsúly nélkül.

Tudom milyen érzés amikor a testem jól érzi magát.

Tudom milyen érzés amikor a testem tudja mi és mennyi az ideális táplálék számára minden szempontból.

Tudom milyen érzés amikor a testem hidratált.

Tudom milyen érzés amikor a testem szeretetteljes létezésben van és mindeközben jól érzi magát.

Tudom milyen érzés és mit jelent a lélek szempontjából a testi jólét, testi biztonság, testi egészség. És a lelkem már most tudja mit jelent és milyen fontos szeretetteljesen kapcsolódnia a testemmel, és sikeresen és könnyedén együttműködnie vele.

Tudom milyen érzés amikor a testem segíti a céljaim, terveim megvalósítását.

Tudom milyen érzés és mit jelent amikor mások is szeretettel nézik a testemet, és én ezt szeretem és megengedem nekik.

Tudom milyen érzés mások testét szépnek látni, miközben megengedem másoknak h szépnek lássák az én testemet is.

Tudom milyen érzés amikor elégedett és büszke vagyok, lehetek a testemre.

Tudom milyen érzés amikor mások dícsérik a testemet.

Testi szépséget és egészséget egyszerre és egyidőben megélni biztonságos és lehetséges és szabad és megengedett számomra is. Miközben a testi szépség és egészség biztonságos számomra.

#letöltés#boldog_örömteli_vidám_Élet 🥰😀

Tudom milyen érzés, amikor boldog, örömteli és vidám vagyok és mindeközben elfogadva vagyok önmagam és mások által is egyszerre. És mutassa a Teremtő, hogy van ilyen és lehetséges ezt megélnem és választanom is egyaránt.

Aki kéri és szeretné, hogy ez a megélés, a legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon megérkezzen az életébe, mondjon Igen-t magában.

#letöltések#Anyaság#Élet 💗

Aki kéri a következő energetikai letöltéseket, és szeretné, hogy a legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon megjelenjenek életében, az mondjon magában Igen-t. A Teremtő legmagasabb és legtisztább nézőpontjából érkeznek az energiák.

Tudom mit jelent és milyen érzés anyának, édesanyának lenni a Teremtő legmagasabb nézőpontjából.

Anyaságot megélni, anyaként élni, boldog örömteli anyaként élni biztonságos, akár többszörösen is.

Anyává válni biztonságos és lehetséges a számomra legjobb úton módon.

Tudom milyen érzés és mit jelent, amikor az anyai minőséget az életemben öröm, boldogság, szeretet, siker és elismerés kíséri.

Tudom milyen érzés az anyai minőséget biztonságban megélni, miközben pénzügyeim is rendben vannak.

Tudom milyen érzés anyának lenni, miközben a környezetem, szeretteim, családtagjaim, barátaim figyelmesek velem, segítőkészek, meghallgatnak, megértenek és támogatnak a legjobb úton módon.

Ismerem azt az érzést, amikor anyaként segítséget kérni lehetséges és biztonságos, és tudom milyen az amikor mindig könnyedén megérkezik a megoldás és a segítség is, a hétköznapokban és az időbeosztások tekintetében egyaránt.

Tudom milyen érzés és mit jelent anyaként szeretni önmagamat, figyelni magamra, érzéseimre egyaránt.

Anyaként pihennem, és a pihenést választanom biztonságos, és tudom hogyan tegyem meg.

Anyaságot könnyedséggel, örömben megélni biztonságos és lehetséges, és rendben van ezt választanom.

Tudom milyen érzés és mit jelent amikor egyidőben anya is vagyok és gyermek is tudok lenni, és ezt megélnem csodálatos és örömteli és könnyed.

Tudom hogy tartsam meg határaimat anyaként, mind önmagammal, mind gyerekeimmel mind a többi emberrel kapcsolatban.

Tudom mit jelent és milyen érzés amikor anyaként figyelnek rám, szavahihető vagyok és fontos és értékes is vagyok egyidőben. És rendben van ezt választanom.

Tudom mit jelent és milyen érzés anyaként is megélni, megtartani nőiségemet, női vonzerőmet a számomra legjobb úton módon, miközben a környezetem is elismeri és elfogadja mindezt.

#letöltés#intuíció#képességek_megélése 💗

Aki kéri a legmagasabb és legtisztább nézőpontok szerint, áldással és szeretetteljesen a legjobb úton és módon, mondjon magában Igen-t és érkezik az energia.

Intuíciómat, tudásomat, képességeimet megélnem biztonságos.

Isteni kapcsolódásomat megélnem és választanom biztonságos, és rendben van ha ezt választom, szeretve és elfogadva, támogatva is vagyok ha ezt élem, választom, mind az emberek mind a világ, mindenség, univerzum, lelkek, család, barátok, szellemi rendszerek, csoportok által úgymond mindenki által.

Megélnem önmagam legjobb verzióját örömtelin, boldogságban, egészségben, szeretetben, hála energiával övezve lehetséges, biztonságos, képes vagyok, érdemes, tudom hogyan, szabad és ez már történik, megfelelő ütemezettséggel.

Intuitív emberként élnem biztonságos és szabad és lehetséges, és rendben van ezt választanom, miközben szabad is vagyok és független és örömteli, boldog, gazdag, egészséges életet élek, anélkül h unatkoznék.

Lehetek egyidőben erkölcsös (jó értelemben) és intuitív egyaránt.

Lehetek intuitív és közben a társadalom, rendszer része is vagyok, van és lesz is helyem a világban, az emberek között most és mindig.

Tudom mi a különbség az intuitív és az őrült elme között, és tudok választani.

Intuíciómat megélnem biztonságos miközben normális is vagyok és maradok.

Lehetek intuitív miközben barátaim is vannak és ANÉLKÜL hogy kiközösített, megbélyegzett, áruló, vesztes, elárult, elítélt, bújdosó, néma, gond, teher, gyűlölt, magányos, egyedül lennék.

Lehetek intuitív és szerethető is egyszerre és egyidőben is, és ez már történik.

Lehetek intuitív és gazdag egyidőben miközben boldog is tudok lenni és lehetek és szabad és képes is vagyok rá.

Lehetek intuitív anélkül h vissza kellene fognom magamat, erőmet, energiámat, tudásomat, bölcsességemet, képességeimet, erényeimet.

Tudom mi a különbség az igazság, határozottság, tudás, bölcsesség, beképzeltség, magabiztosság, őrültség, marhaság, hülyeség, baromság, beképzeltség, nagyképűség között, anélkül h ezeket még tanulnom kellene, és megfelelően alkalmazni is tudom a megfelelő helyzetekben ezeket.

#letöltés#Isteni szeretet#elfogadás 💗

Isteni szeretetben és áldásban részesülni biztonságos nekem is és másoknak is egyaránt és ez már jelen van az Életemben, mutassa a Teremtő hogy így van

Aki kéri az mondjon magában Igen-t és érkezik Életébe ez az energetikai letöltés is.

#letöltés#nőiség#szeretet 💗

nőiségemet, női energiáimat megélnem, használnom MEGFELELŐEN😊 lehetséges, biztonságos, megengedett, szabad, méltó vagyok rá, születési jogom, érdemes és élvezem

És rendben van ha ezt mások is elismerik.

Mindez a Teremtő legmagasabb, legtisztább, legáldásosabb nézőpontjából. Aki kéri ezt a letöltést, az mondjon magában Igen-t és érkezik az enrgia.

#letöltés#férfiasság#erő 💗

férfiasságomat, férfi energiáimat megélnem MEGFELELŐEN lehetséges, biztonságos, képes vagyok, szabad, megengedett, tudom hogyan tegyem, születési jogom, érdemes és élvezem

És rendben van ha mások is elismerik ezt az életemben.

Mindez a Teremtő legmagasabb és legtisztább, legáldásosabb nézőpontjából érkezik.

Aki kéri, mondjon magában Igen-t, és érkezik az energia.

#letöltés#igen#Élet#Siker#Van 💗

már most tudom hogyan mondjak IGEN-t az élet adta, kínálta, felkínálta fantasztikus, szuper jó lehetőségekre könnyedén, akár azonnal is, és mutassa a Teremtő hogy ez már van, vannak és működik és imádom. És hogy nyertes és sikeres vagyok az Életben, Életemben és mások Életében egyaránt most és mindig 🙂

Aki szeretné mindezt az életében megtapasztalni, mondjon magában Igen-t.

#letöltés#szeretetteljesmegengedés 💗

Tudom milyen érzés, lehetséges amikor megtehetem és megengedhetem magamnak a legjobbat mindenből, rendben van ezt választanom, megérdemlem, biztonságos megélnem. És már élem és tapasztalom mindezt. És a környezetem is elfogadja mindezt és tolerálja, segíti.

Aki szeretné, hogy ez az energetikai letöltés legáldásosabb és legszeretetteljesebb úton módon megérkezzen életébe, mondjon magában Igen-t és megérkezik.

#letöltés#önszeretet 💗

Tudom milyen érzés tenni magamért, tenni céljaim megvalósulásáért és rendben van ha így cselekszem és ezt választom. És mindig könnyedén és egyértelműen felismerem a jó döntéseket az életemben és ezt már élem, ezt már cselekszem, ez már történik. És mindezt a környezetem is segíti és tolerálja.

Aki kéri, hogy a legáldásosabb úton módon megérkezzenek, és jelen legyenek mindezek az életében, az mondjon magában Igen-t, jelezve hogy elfogadja.