Az életed bármely területén használható, amiben könnyed változást szeretnél megvalósítani.

Legyen szó önmegvalósításról, önfejlesztésről, megakadt élethelyzetről, pénzügyi problémáról vagy bármely akut problémamegoldásról. Spirituális nézőpontból hívhatjuk lélekfeladatok, karmikus feladatok, körök lezárásának egyaránt az ilyen élethelyzeteket.

Ahogy változtatunk hiedelmeinken és érzésmintáinkon, és a hozzájuk fűződő kapcsolódásainkon, ezzel egy időben újrateremtjük a jelenünket és a jövőnket, Teremtőjévé válunk életünk alakulásainak.

A módszer megtanítja, hogyan teremthetünk számunkra boldog beteljesedett életet. Igazi virtuózokká válhatunk életünk eseményeinek alakításában. A boldog és beteljesedett élet mindenki számára biztonsággal elérhető.

ThetaHealing® alkalmazásával a léleknek lehetősége van gyors spirituális fejlődést megtapasztalnia, amely a fizikai valóságban is fantasztikus és csodálatos változásokat eredményez. A módszer egyfajta iránymutató, amely segít megtalálni azt, hogy miben hiszünk, és miképpen változtathatjuk meg hiedelmeinket, érzéseinket és ezáltal testi-lelki egészségi állapotunkat egyaránt.

Tudod, ahogy minden összefügg mindennel, véletlenek nincsenek és a fejlődés örök.

Tudatos teremtésre, Bőségteremtésre, Családi traumák kezelésére, Lélektárs bevonzására, Intuitív képességeink kibontakoztatására, fejlesztésére, Lehetetlennek tűnő eseményeket lehetőséggé alakítani, Karmikus kapcsolataink megoldására és lezárására, Manifesztálásra, Egészségi állapot javítására – Azáltal, hogy változtatunk hiedelmeinken és érzésmintáinkon, és a hozzájuk fűződő kapcsolódásainkon, azzal egy időben újrateremtjük egészségi állapotunkat a jelenben. És a hiedelmeink alapján megtörténik a változás életünkben, amit hívhatunk gyógyulásnak is. Fontos mindehhez tudatosítani, hogy a test a lélek kivetülése a fizikai valóságunkban. Testünk ad lehetőséget a lelkünknek, hogy jelen tudjon lenni a fizikai valóságban. A lélek minden pillanatban tanul és tapasztalásokat gyűjt az életünk során, bármilyen furcsán is hangzik, de a betegségek által is tanul és fejlődik a lélek. Ezért is érdemes megérteni lelkünk, azaz önvalónk működését, és tudni, hogy van választásunk a jövőnket illetően. Fontos azonban kiemelni, hogy nem elutasítjuk a hagyományos orvoslást, hanem azzal együtt ajánljuk az alkalmazást.