A meditációs módszernek köszönhetően az agy théta-delta frekvencia állapotba kerül, ahol könnyedén ráláthatunk tudatalatti mintáinkhoz.  A théta-delta frekvencia tartomány a nagyon mély relaxáció, az ’álmodó’ állapot, amely mindig kreatív, inspiráló és amelyet spirituális érzékelések jellemeznek.

Alkalmazás során lehetőség nyílik a tudatalatti mintáink, programjaink feltérképezésére, amik származhatnak ebből az életünkből, előző életeinkből, generációs vagy történelmi szintű mintáinkból. Tudatos szintre kerülnek azok a hiedelmek, amelyek gátolnak minket a változások megélésében vagy az előrehaladásban. Sok esetben az érzések ’becsepegtetése’ segíti elő a legmélyebb programok megtalálását.

A módszer alkalmazásakor teljesen éber tudat állapotban vagyunk, mint egy könnyed beszélgetés úgy kell elképzelni. A gyógyítást a Mindenség Teremtője végzi, a theta-konzulens (Theta Healer®)pedig tanúsítja a változásokat. A módszer lehetővé teszi, hogy a Teremtő által a negatív programokat eltávolítsuk, és számunkra hasznos és jótékony, un. minket szolgáló programokra cseréljük. A ThetaHealing® technika és vizualizáció bárki számára könnyedén megtanulható és alkalmazható, fajtól, nemtől, hittől és vallástól függetlenül.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing® technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük