A ThetaHealing® spirituális filozófia, meditációs és vizualizációs technika, mely a Teremtőhöz,  a Mindenség Teremtőjéhez, Istenhez való kapcsolódást teszi lehetővé és az összpontosított gondolatok és tanúsítások erejére épül.
A módszer egyfajta iránymutató, amely segít megtalálni azt, hogy miben hiszünk, miért hiszünk benne, ahogyan abban is, hogy miképpen változtathatjuk meg hiedelmeinket, érzésmintáinkat, egészségi állapotunkat, hogyan teremthetjük meg azt, amit szeretnénk az életünkben.
Vianna Stibal a Theta Healing® technika megteremtője és alapítója, aki azonnali gyógyulással kigyógyította magát csontrákos megbetegedésből, és azóta is számos ismert csodálatos gyógyítást hajtott végre ezzel a módszerrel a Teremtő Mindenséghez kapcsolódva.
Vianna elismert gyógyítóként, és motivációs előadóként, férjével és gyermekeivel közösen szemináriumokat tart a világban, amelyek fajtól, hittől és vallástól függetlenül bárki számára hozzáférhetők.
Vianna tanításai szerint Isten szikrái vagyunk, akik saját maguk teremtik valóságukat. Hitvallásai közé tartozik az is, hogy minden ami életünkben történik, az okkal történik.
Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing® technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük