Manifesztálásról :)

Manifesztálásnak nevezzük azt a folyamatot, amikor valaki tudatosan megteremt, bevonz dolgokat, eseményeket, akár embereket is az életébe.

Amit a hatékony manifesztálásról tudni érdemes:

  • érdemes tudni, hogy valójában mi is az amit szeretnénk

Hogyan tudjuk kideríteni, hogy valójában mi is az amit szeretnénk? Mi a szívünk vágya?

Egyszerűen hunyjuk be szemünket, lazuljunk el és fókuszáljunk szívterünkre, és tegyük fel magunkban azt a kérdést, hogy mit szeretnék megvalósítani az életemben?

És engedjük meg, hogy megérkezzenek a válaszok, hogy mi minden szükséges mindannak a megteremtéséhez, hogy valóra válhasson. Amik arra adnak választ, hogy mit szeretnénk az életünkben megélni, megtapasztalni, megvalósítani.

Lehet, hogy valakinek az az egyszerűnek tűnő válasz érkezik, hogy szeretnék boldog lenni és akkor megérkezik hozzá az a válasz is, hogy mi teszi őt boldoggá. Ami lehet, hogy valakinek egy új Lamborghini formájában mutatkozik meg, míg valaki másnak heti háromszori kutyasétáltatás, például. És akkor érdemes pontosan azt leírni, amire vágyunk.

  • Érdemes ismernünk az Isteni időzítésünket, mert úgy könnyebben hozzá tudjuk igazítani kívánságainkat. ThetaHealing technikával rá tudunk nézni az Isteni időzítésre. Ha ezt valaki nem ismeri, akkor érdemes a szívére hallgatnia, és a lelke megadja a választ.
  • Olyat manifesztálnunk nem lehet, ami mások szabad akaratát sérti.
  • Konkrét embert nem tudunk manifesztálni, olyat viszont igen, aki ilyen és ilyen tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Mindenki saját magának manifesztálhat. Tehát a szomszéd és a családtagok manifesztáljanak saját maguknak, ha úgy gondolják.
  • A pénzt a tudatalatti sokszor csak mint papír kezeli, ezért sokkal érdemesebb azt felírni a manifesztációs listára, amit a pénzből teremteni, vásárolni szeretnék. A konkrét tárgyak, események, történések sokkal motiválóbbak tudnak lenni.
  • Érdemes pontosan megfogalmaznunk, hogy mire vágyunk. Akár érdemes előtte kipróbálni, hogy valóban arra vágyunk-e? Ha pl valaki egy konkrét autómárkát szeretne manifesztálni, akkor érdemes előtte beleülni egy olyan típusba és könnyebb lesz elképzelnünk is. Mert sokszor van az úgy, hogy amit kérünk azt megkapjuk, és utána már hiába mondjuk azt, hogy de én azt nem úgy gondoltam. Szokták mondani: ‘vigyázz mit kérsz mert megkapod’
  • érdemes leírni mindazt amit szeretnénk az életünkbe behívni
  • írjunk össze legalább 10-20 tételt a listánkra, mert a lelkünk imádja ha feladatai vannak és örömmel teljesítheti azokat
  • a teljesítés nem a felírt sorrendben történik

Ha megvan a lista, érdemes vezetett meditációval elősegíteni a folyamat hatékonyságát. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük